Frii-Plast Oy – muovituotteiden valmistuksen ammattilainen

Frii-Plast Oy on vuonna 1972 perustettu muovituotteiden sopimusvalmistaja, joka on erikoistunut vaativiin käyttötarkoituksiin suunniteltuihin ruiskuvalettuihin kestomuovituotteisiin sekä asiakaskohtaisiin erikoistuotteisiin.

Erikoistuotteiden lisäksi valmistamme massatuotteita erikseen niille toteutetuilla automaattisilla tuotantolinjoilla. Sopimusvalmistuksen ohella valmistamme omia tuotteita mm. aurinkosuojateollisuudelle.

Frii-Plast Oy on suomalainen perheyritys joka toimii omissa tiloissa Ulvilassa.

Joustavaa yhteistyötä

Frii-Plast Oy:n teollisuudelle tarjoamat resurssit ja muoviteknologian tuntemus, modernit raaka-aineet sekä laaja yhteistyöverkosto varmistavat, että haastavimmatkin projektit voidaan viedä läpi joustavasti ja suunnitellusti. Ruiskuvalun, tuotekehityksen ja muottivalmistuksen sopimusvalmistajana tarjoamme koko tuotantoprosessin käyttöönne, aina tuotesuunnittelusta jälkikäsittelyyn ja logistiikkaan. Tarjoamme valmistuspalveluita sekä niitä tukevia hankinta-, tuotekehitys- ja toimitusketjun hallinnan palveluita mm. elektroniikka-, kone-, auto- ja LVI-teollisuudelle.

Laadunvarmistus ja ympäristön huomioiminen

Frii-Plast Oy toimii yhteisen ympäristömme hyväksi ottamalla sen vaatimukset huomioon kaikessa toiminnassa ja noudattamalla asiaankuuluvaa lainsäädäntöä sekä määräyksiä.

Frii-Plast Oy:llä on käytössä sertifioitu SFS-EN ISO 9001:2015 laatujärjestelmä. Yritys noudattaa toiminnassaan myös SFS-EN ISO 14001:2004 ympäristöjärjestelmää ja OHSAS 18001 työterveys ja – turvallisuusjärjestelmää. Laatujärjestelmän on sertifioinut Bureau Veritas Finland.

Yrityksellä on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä Suomen vahvimmat platina-sertifikaatti sekä Bisnode Oy:n luottoluokkasertifikaatti.

Frii-Plast on sopinut Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy:n
kanssa pakkausten kierrätyksestä ja hyötykäytöstä.